Almeerse Gitaarschool
Fred Tieman

Wat voor soort gitaarles krijg ik?

De lessen zullen gebaseerd zijn op klassieke grondbeginselen. Men is geneigd te denken, dat het volgen van “klassiek” gitaarles betekent dat uitsluitend “oude” muziek gespeeld gaat worden, zoals luitstukken, muziek uit de Romantiek of beroemde Spaanse klassieken en dergelijke.
Wanneer uw voorkeur echter meer uitgaat naar het lichtere genre, dan zijn er zeker mogelijkheden om bijvoorbeeld stijlen als “folk”, “blues” of liedbegeleiding in het lesprogramma te verwerken.

Hoe ziet de lesindeling eruit?

U krijgt in een seizoen 40 lessen of, als u zich later inschrijft, de rest van het aantal lessen van het lopende seizoen. De lestijd neemt een half uur in beslag. Voor gevorderde leerlingen, met name diegene die voorbereid willen worden om een studie aan het conservatorium te volgen, kunnen desgewenst een langere lestijd kiezen.
De ene leerling is de ander niet. Daarom wordt het lesprogramma afgestemd op de persoonlijke behoeften en wensen van de leerling. Uiteindelijk is het doel van alle leerlingen hetzelfde, op een leuke maar ook leerzame manier klassieke gitaar leren spelen. Op welk niveau dat is, hangt helemaal af van u.

Kosten klassieke gitaarles

De tarieven gelden voor dit lopende seizoen.

Kinderen en jongeren onder de 21 jaar betalen geen BTW voor de lessen.

Dit is slechts een verkorte uitleg. Bekijk onze Tarieven.

Proefles klassieke gitaar

Er is (behalve in één van de schoolvakanties en in het weekend) een mogelijkheid om een proefles te nemen. Deze is gratis en geheel vrijblijvend.

Voor een gratis proefles kunt u bellen met 06 10 721 367 of stuur een mail naar info@almeersegitaarschool.nl.

Kijk voor een impressie van de Almeerse Gitaarschool ook op Facebook.